Tippek, ötletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ELVÉGZETT MUNKÁRA

Ha valami általunk véghezvitt szolgáltatásban hiba adódik, a legnagyobb örömmel javítjuk ki azt! Büszkén felvállaljuk az összes véghezvitt munkálatot.

A mi dolgunk nem a kifizetésnél fejeződik be. Mi azt szeretnénk, hogy te megelégedve tudj beszélni rólunk azzal, aki veled áll sorba az élelmiszerüzletben, a pénzügytanácsadóddal, az ismerőseiddel, akikkel az utcán futsz össze vagy a barátaiddal. Képzett szakembereink, a ránk bízott munkákat, hozzáértéssel és az évek során összeszedett tapasztalattal végzik.

Az egész csapatunk naprakész az új technikák és megoldások terén. Nem fogsz a közelben találni nálunk jobb vagy hozzáértőbb csapatot.

KÉPZETT SZAKEMBEREINK, A RÁNK BÍZOTT MUNKÁKAT, HOZZÁÉRTÉSSEL ÉS AZ ÉVEK SORÁN ÖSSZESZEDETT TAPASZTALATTAL VÉGZIK.

Az egész csapatunk naprakész az új technikák és megoldások terén. Nem fogsz a közelben találni nálunk jobb vagy hozzáértőbb csapatot.

A FIZETENDŐ ÁR, AZ ELVÉGZETT MUNKA ELLENÉRTÉKE

Ha a problémádat 10 perc alatt megoldjuk, miért fizetnél 30 percért? Az árainkat munkadíjként szabtuk meg és nem óradíjként.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉST VÉGZÜNK

Te már tudod, hogy a számítógéped elromlott, miért fizetnél ennek a megállapításáért? Ha felhívsz minket, elvégezzük a szükséges felméréseket.

Igyekszünk elnyerni a bizalmadat, az által is, hogy házhoz megyünk a tesztek elvégzéséért, miután ingyenesen megbecsüljük a javítási költséget. Nyugodtan hívj minket akár kicsi, akár nagy a megoldandó probléma és ne aggódj, azon hogy hatalmas költséggel járhat, mert nem így lesz.

NEM TUDTUK MEGJAVÍTANI? NEM KELL FIZETNED.

Ha elkezdtük a javítást, majd pár óra múlva kiderül, hogy mégsem tudjuk megjavítani számítógépedet, akkor nem is kérünk pénzt. Munkaelvünk az, hogy a befejezett munkát fizeti meg a kliens.

Az óradíj azt feltételezné, hogy technikusaink által, a próbálkozásokkal eltöltött hiábavaló időt fizettetnénk meg. Ezért az „Nálad otthon” szolgáltatással egyszerű a képlet: nincs megjavítva = nem fizetsz. Még ha úgy is tűnik először, hogy sikerült a javítást elvégeznünk, viszont a gond újra jelentkezik, nem kérünk pénzt. Ugyanakkor előfordulhat az az eset is, hogy nincs pénzvisszafizetés, amikor például ideiglenes hibaelhárítást végeztünk, vagy a javítási munkálatok befejezéséhez elengedhetetlen az alkatrészcsere.

HÁZHOZ MEGYÜNK

Ha nem akarsz foglalkozni a kábelek kihúzogatásával és fárasztó elcipelni az üzletünkbe a számítógépedet, házhoz megyünk mi. Ha az otthonod vagy az irodád a lefedettségi területünkbe tartozik, hívj minket és mi megjavítjuk a számítógépedet!

TIPPEK, ÖTLETEK

13 SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁSI TRÜKK

A következő tanácsokat adja a Fractal Computers a számítógéped rendszeres karbantartásához, ahhoz hogy, ...

ÚJ LAPTOP AKKUMULÁTOR BEÜZEMELÉSE ÉS MEGEDZÉSE

Új akkumulátorok esetében, kérjünk a következő pontokban felsorol lépéseket kövesd, hogy akkumulátorod optimálisan, a legmagasabb paramétereken működhessen és hosszú élettartalmú legyen:

MIKÉNT VÉDD E-MAIL CÍMEDET?

Az utóbbi időben sok barátomtól hallottam, hogy feltörték az e-mail címűket. Legtöbbször az ilyen feltöréseknek az egyetlen célja a spam (kéretlen levél) küldése a címedről. Megpróbálunk pár tanácsot adni, amivel ez elkerülhető:

BIZTOSÍTJUK AZ ELVÉGZETT MUNKÁNKAT

Nem csak megoldjuk a problémát, de számíthatsz ránk azután is, hogy elmentünk.

Minimum 30 napos garanciát vállalunk az elvégzett szolgáltatásainkra.

Ha nem vagy megelégedve, lehetőség szerint mindent elkövetünk, hogy a problémát teljes mértékben elhárítsuk, amilyen gyorsan csak lehet.

Számos lehetőségünk van arra hogy folyamatosan segítségedre lehessünk. Segítséget tudunk nyújtani akár közvetlenül az üzletünkből, távasztal programokkal, vagy az internet oldalunkon keresztül, ha szükséges.

Amennyiben technikai segítségre van szükséged, hívd bátran a 0770 711 503 telefonszámot és mi igyekszünk minél hamarabb segítségedre sietni.​