Rólunk

FRACTAL COMPUTERS KFT

DSC 3693 resize

Dinamikusan fejlődő, informatikai felszereléseket online is árusító cég. 

ELSŐDLEGES TEVÉKENYSÉGI KÖR:

Informatikai és kommunikációs felszerelések árusítása.

Laptop kiegészítőket árulunk, mint például: töltők, képernyők, akkumulátorok, billentyűzetek.

Webáruházunkban változatos termék kínálatunk van jó minőségű laptop kiegészítőkből.

A Fractal Computers cég 2004-ben alakult, mint hiánypótló az informatikai felszerelések árusításában és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokban.

A céget Jámbor László, elektromechanikai mérnök, alapította, családja segítségével. Gyermekkora óta nagy hajlamot mutatott az informatika felé. Már az egyetemen, Temesváron, elindította első informatikai vállalkozását.

A cégünk, az alkalmazottaink és a gazdasági menedzserünk támogatásával, az online piacon is kínálja termékeit. 

MUNKACSOPORTUNK:

  • Jámbor László, ügyvezető, informatikus
  • Jámbor Alexandru, könyvelő
  • Szőke Szilard, design
  • Ványi Zsolt, programozó
  • Domján Ilona, könyvelő

Cégünk legfontosabb célkitűzése, a vásárlóink igényeinek kielégítése, úgy a folyamatosan bővülő termékkínálatunk által, mint a javítási és karbantartási szolgáltatások által, melyeket kedvező és elérhető áron.

Az általunk elérhetővé tett termékek és szolgáltatások, magukba foglalják szinte az összes számítógéppel kapcsolatos tevékenységeket, legyen szó cserealkatrészekről, hálózatkiépítésekről, multimédiás felszerelésekről, vagy távközlési eszközökről.

Szolgáltatásaink között megtalálható úgy a számítógépek összeszerelése, mint a karbantartásuk és szervizelésük. Üzletünk nagy elismerésnek örven a városunkban, mivel megbízhatóak vagyunk és partnerként állunk klienseink mellett. A 10 éve folyamán véghezvitt tevékenységünknek köszönhetően, biztos helyet sikerült kialakítanunk magunknak a régió informatikai piacán.

Felismerve azt, hogy a kereskedelmi versengésben két dolog elengedhetetlen – a minőség és az ár – felvettük a kapcsolatot és évek óta együttműködünk nagyon sok jó nevű gyártóval és termékforgalmazóval, mint például: HP, Canon, Intel, Asus, Gigabyte, Corsair, AMD, XFX stb.

A kereslet megnövekedésével, elkezdtük a különböző kompatibilis kiegészítők árusítását, hogy mindenki kedvező áron, megtalálhassa magának a megfelelő, jó minőségű és letesztelt terméket.

Garanciát vállalunk minden termékünkért és szolgáltatásunkért.

Nagy figyelmet fordítunk, és szemmel tartjuk az újításokat, új forgalmazókkal vesszük fel a kapcsolatot, akik kedvezőbb áron és ugyan olyan minőségben tudnak termékeket ajánlani, így próbáljuk versenyképes árainkat megtartani.

A Fractal Computers megbecsüli jelenlegi és jövőbeli klienseit azáltal is, hogy a lehető legnagyobb rugalmassággal próbál kielégíteni minden igényt, ezért is hoztuk létre 2010-ben a ügyfélszolgálatunkat.

MOTTÓNK:

A siker kulcsa a jó minőségű, garanciális és kedvező árú termék.

Kérjük, ne habozzon, látogasson el üzletünkbe.

Szeretettel várjuk széles választékunkkal.

Üzletünk Nagyszalontán az Erdélyi József  utca 10/A szám alatt található.

Kattintson a térképért ide.

E-mail: info@pcsalonta.ro

Tel.: 0770 711 503, 0259 373 009