Despre noi

FRACTAL COMPUTERS S.R.L.

DSC 3693 resize

Societatea în dezvoltare dinamică, care comercializează produse informatice cu vânzare off-line şi on-line.

OBIECTUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE:

Comercializarea produselor informatice şi de comunicaţie.

 În magazinul nostru on-line vă oferim o gamă largă de accesorie de laptopuri, de bună calitate.

Vindem accesorii de laptop-uri: acumulatoare, displayuri, incărcătoare, tastaturi.

Societatea comercială Fractal Computers s-a înfiinţat în anul 2004 în scopul de a aduce un element definitoriu pentru Salonta şi regiune în ceea ce priveşte comercializarea produselor şi echipamentelor informatice şi serviciile aferente.

Societatea a fost înfiinţată de Jámbor László , inginer electromecanic, cu ajutorul familiei. Din copilărie avea o afinitate pronunţată spre informatică. Deja în facultate, la Timişoara, şi-a înfiinţat prima firmă cu profil informatic şi servicii aferente.

Alături de angajaţi şi cu sprijinul managerului economic societatea noastră îşi prezintă gama de produse şi on-line.

COLEGII NOŞTRI:

  • Jámbor László, patron, manager informatic
  • Jámbor Alexandru, contabil
  • Szőke Szilard, design
  • Ványi Zsolt, programator
  • Domján Ilona, contabilă

Societatea noastră are ca scop primordial servirea clienţilor noştri cu o gamă largă de produse informatice, precum şi oferirea serviciilor de întreţinere şi reparaţie aferente, la un preţ avantajos şi accesibil.

Produsele şi serviciile oferite de noi cuprinde aproape toată gama de PC-uri şi accesoriile acestora, piesele de schimb aferente, instalaţiile de reţea, de comunicaţii şi multimedia.

Oferim servicii de asamblare, de montare a pieselor calculatoarelor, precum şi întreţinerea lor.

 Magazinul nostru este apreciat în oraş deoarece stăm alături de clienţii noştri ca un partener de încredere. În decursul celor 6 ani de la înfiinţare am obţinut un loc stabil pe piaţa informatică a oraşului nostru şi în regiunea aferentă.

 Realizând că în competiţia ce defineşte comercializarea două lucruri sunt esenţiale: calitatea şi preţul, am luat legătura, şi suntem în parteneriat de ani de zile cu producătorii şi furnizorii mărcilor de încredere, ca de exemplu: HP, Canon, Intel, Asus, Gigabyte, Corsair, AMD, XFX etc.

 Cu diversificarea cerinţelor am început comercializarea pieselor de schimb compatibile, pentru ca, toată lumea, în concordanţă cu posibilităţile sale financiare, să poată găsi produs de bună calitate, testat.

 Oferim garanţie pentru toate produsele şi serviciile oferite de noi.

 Acordăm o mare importanţă şi atenţie inovaţiilor, luăm legătura cu noi furnizori, care oferă la un preţ mai avantajos aceleaşi produse de calitate, astfel încercăm să menţinem preţurile noastre competitive.

 Societatea Fractal Computers îşi exprimă devotamentul faţă de clienţii existenţi şi cei viitori, prin faptul că prezintă o flexibilitate maximă în ceea ce priveşte îndeplinirea tuturor solicitărilor şi cerinţelor clienţilor sale. În acest scop a iniţiat începând cu anul 2010 un sistem bine organizat de relaţii cu clienţii.

 MOTOUL NOSTRU ESTE:

Cheia succesului este calitatea bună, preţurile avantajoase şi garanţie.

Vă rugăm, nu ezitaţi, faceţi o vizită la magazinul nostru.

Vă aşteptăm cu drag, cu o gamă largă de produse.

Magazinul nostru se află în Salonta, Erdelyi Jozsef nr. 10A click pentru hartă

Orar: Luni-Vineri 9:00-18:00, sâmbătă 9:00-14:00

E-mail: info@pcsalonta.ro

Tel.: 0770 711 503, 0259-373009